Bli medlem  

blimedlemikon

De flesta av oss har åsikter om vad som är bra eller dåligt i vårt samhälle. När vi läser vår dagstidning, medias hemsidor, lyssnar på radions nyheter eller ser nyhetsprogrammen på TV reagerar vi ofta på det som händer i världen. Vi tar nästan dagligen del av olika hemska men även bra händelser runt omkring oss. Ibland tycker vi att det är för slappt i samhället och ibland kanske för hårt.

I Västra Götaland går ca 80-90 procent av våra landstingsskatter till sjukvården. Många av oss har på något sätt kommit i kontakt med vården, kanske som patient eller anhörig. En del av oss har bara gott att säga andra är kanske inte lika nöjda.

Du har säkert själv egna erfarenheter om vad som är bra och åsikter om vad som kan bli bättre, det har i stort sett alla.

I Medborgarpartiet är vi många människor som har precis samma erfarenheter som du, vi är engagerade och inställda på att behålla det som är bra samtidigt som vi vill förändra det som kan bli bättre.

Du är en del av vårt samhälle, du är viktig och dina erfarenheter behövs när vi bygger ett bättre Vänersborg, du ska inte sitta på läktaren utan vara med på samhällsplanen.

Att vilja förbättra samhället är bra men inget värt om jag inte gör något.

I Medborgarpartiet kan alla hjälpa till med något. Du behöver inte ha någon tidigare politisk erfarenhet. Alla har vi tid att göra något, det viktiga är att du själv bestämmer hur mycket du vill göra. 
Det finns många olika arbetsuppgifter i partiet.

Din insats för ett bättre Vänersborg är värdefull för oss alla, var med och påverka i Medborgarpartiet !

Kom och var med oss!

Medlemsansökan

Om du önskar bli medlem i partiet fyller du i formuläret och skickar det till oss.

Du måste fylla i alla fält med * annars kan du inte skicka ditt meddelande

Vi hör av oss så fort vi kan.

Välkommen!


 

 

 

 

  

 

Om du inte kan skicka formuläret har du inte fyllt i alla fälten med *.

Fyll i alla fält och skicka igen.